Ziarul care ține cu românul

Un bărbat din Tecuci a fost surprins în flagrant delict în timp ce încerca să comercializeze cocaină

Un bărbat din Tecuci a fost surprins în flagrant delict în timp ce încerca să comercializeze cocaină. La domiciliul acestuia au fost descoperite 19 doze de cocaină, cocaină vrac, un minicântar electronic, precum și bani.    

La data de 3 iunie a.c., polițiștii B.C.C.O. Galați – S.C.C.O. Vrancea și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea au surprins în flagrant delict un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Tecuci, în timp ce încerca să vândă două grame de cocaină. Cel în cauză este bănuit că ar fi comercializat droguri de mare risc în județele Galați și Vrancea.

În urma percheziției efectuate la domiciliul acestuia, polițiștii au descoperit 19 doze a câte 1 gram de cocaină, 10 grame de cocaină vrac, un minicântar electronic, 4.400 de lei și 2.910 euro. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar față de un autoturism a fost dispusă măsura sechestrului asigurător.

Au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea pentru audieri.

Față de bărbatul de 32 de ani a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic și consum ilicit de droguri de mare risc.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *