Ziarul care ține cu românul

Un marocan însoțit de o româncă au incercat sa treacă fraudulos la noi în țară

Un cuplu de îndrăgostiți în vârstă de 25, respectiv 26 de ani au încercat sa treacă fraudulos în țara noastră din Serbia.

Polițiștii de frontieră aflați la datorie, i-au condus la secție deoarece aceștia nu își justificau prezența in zonă.

După verificări s-a constatat ca persoana de sex masculin este de origine marocană, iar femeia de origine română.

Comunicatul Poliției de Frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița – I.T.P.F. Timişoara, pe timpul executării misiunii de supraveghere a frontierei de stat, au depistat la aproximativ 200 m de linia de frontieră, în apropierea localității Stamora Germană, județul Timiş, doi tineri, un bărbat și o femeie, care se deplasau pe jos dinspre Serbia spre România.

Deoarece nu îşi justificau prezenţa în zonă, persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate cu privire la cei doi tineri, polițiștii de frontieră au stabilit că bărbatul este un cetățean din Maroc, în vârstă de 26 de ani, iar femeia este cetățean român, în vârstă de 25 de ani.

Persoanele în cauză au declarat că s-au cunoscut în Franța în urma cu un an și jumătate și doreau să se căsătorească în România.

Aceștia s-au hotărât să treacă ilegal frontiera din Serbia în România pe jos, pe câmp, întrucât cetățeanul marocan nu îndeplinea condițiile de a intra legal în țară.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea acestora urmând a se lua măsurile legale care se impun.

                                                                                                                                                                                                                                                                     Sursa: Politia de Frontiera Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *