Ziarul care ține cu românul

Un nou proiect pentru renovarea secției de cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

“O cană de fericire”, împreună putem renova Salon cu Salon secția de cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, proiect organizat de Club Rotaract Sibiu

Cu toții așteptăm sărbătorile de iarnă, prima ninsoare și prima bătaie cu bulgări. Rotaract Club Sibiu însă mai are un motiv la fel de bun și de frumos. „O cană de fericire” un proiect cu scop caritabil în domeniul sănătății.

Rotaract Club Sibiu, alături de cluburile Rotary Club Sibiu şi Interact Sibiu, cu sprijinul Târgului de Crăciun Sibiu, invită sibienii la prima ediție  a proiectului „O cană de fericire”. În fiecare zi, din data de 25 noiembrie, până pe data de 01 decembrie, sunteți aşteptaţi în Piața Mare, unde veți putea savura vin fiert, ceai sau ciocolată caldă.

Proiectul O cană de fericire  constă în dăruirea unor căni personalizate în schimbul unor donații. Cănile de ceramică cu ceai sau vin se pot achiziționa de la căsuța Rotaract în intervalul orar 16 – 23.

Anul acesta Rotaract Club Sibiu, si-a propus renovarea secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Toți cei care vor să sprijine acest proiect, sunt așteptați la Târgul de Crăciun, la Căsuța Rotaract, unde pot face donații în acest sens! Împreună, cu bunătate, putem face lucruri frumoase!

Fii parte din schimbare alături de Rotaract Club Sibiu!

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *