Ziarul care ține cu românul

Un oltean împreună cu un moldovean au agresat verbal doi polițiști la Sibiu

La data de 21 iulie a.c., în jurul orei 23,00, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au fost solicitați să intervină pentru restabilirea ordinii și liniștii publice într-un apartament dintr-un bloc de pe Aleea Seviș nr.6. La fața locului s-au găsit doi  bărbați care făceau gălăgie deranjând vecinii. Potrivit martorilor aceștia se aflau într-o stare de ebrietate avansată.

După sosirea echipajului de poliție la fața locului, cei doi bărbați au fost identificați, fiind vorba despre un doljean și un băcăuan, ambii în vârstă de 32 de ani.

Au agresat verbal doi polițiști

Aceștia au continuat să se manifeste zgomotos și agresiv verbal, jignind cu nesimțire echipajul ajuns la fața locului. Polițiștii au dat dovadă de calm, încercând să le explice tinerilor că nu este bine ceea ce fac. Cei doi au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1.000 de lei, bărbatul din județul Dolj, respectiv 2.000 de lei, celălalt bărbat. Băcăuanul a decis că este normal să refuze legitimare și să dea informații polițiștilor despre identitatea sa.

Alianța care până acuma era imposibilă va rămâne doar un mit

Olteanul și moldoveanul erau dușmani declarați, asta până pe data de 21 iulie aceștia au făcut alianță terorizând un bloc întreg.

Lipsa bunului simț nu ne arată decât că suntem prost crescuți. Odată ce locuim într-o comunitate trebuie să-i respectăm și pe cei din jur.

Orice proprietar când oferă spre închiriere o locuință, trebuie să se gândească și la vecini, că nimeni nu este obligat să suporte bețiile și golăniile altora.

Polițistul este om ca noi toți, iar când vine la o solicitare nu face altceva decât sa restabilească liniștea și ordinea. Tu ca nesimțit trebuie să îți respecți vecinii, fiindcă unii au copii, alții sunt bolnavi etc.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *