Ziarul care ține cu românul

Update eveniment rutier 22 innie, mun. Sibiu, Șoseaua Alba Iulia

Știrea inițială: https://ziuaonline.com/info/wideo-masina-rasturnata-pe-alba-iulia-8-persoane-conduse-la-sediul-ipj-sibiu

La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 22,00, în municipiul Sibiu, un șofer aflat la volanul unui autoturism condus dinspre strada Andrei Șaguna spre Șoseaua Alba Iulia, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un stâlp și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Imediat după producerea evenimentului, soldat cu pagube materiale, șoferul și pasagerul au fugit, abandonând autoturismul.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu, persoana care s-a aflat la volan a fost identificată. Este vorba despre un sibian în vârstă de 21 de ani, care nu deține permis de conducere.

De asemenea, din investigații a rezultat și faptul că sibianul ar fi furat autoturismul în cauză cu puțin timp înainte de producerea evenimentului, dintr-o parcare din apropiere, tânărul sustrăgând cheile mașinii de la un amic, din incinta unui local.

Față de sibian s-au declanșat din oficiu cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Totodată, proprietarul autoturismului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei deoarece mașina nu deține poliță valabilă RCA.

În timpul desfășurării cercetărilor în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentului, la fața locului s-au adunat mai multe persoane care au avut un comportament recalcitrant față de polițiști. Astfel, cinci persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei fiecare, pentru că au adresat injurii polițiștilor și au tulburat ordinea și liniștea publică.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Purtător de cuvânt Agent Șef Adjunct de Poliție Elena WELTER.

Știrea inițială https://ziuaonline.com/info/wideo-masina-rasturnata-pe-alba-iulia-8-persoane-conduse-la-sediul-ipj-sibiu

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *