Ziarul care ține cu românul

Update / Reținut 30 de zile după ce a tâlharit o femeie pe str. Pânzarilor din Mun. Sibiu

La data de 13 august, în jurul orei 1530, o femeie a sesizat telefonic Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe str. Pânzarilor din municipiul Sibiu, o persoană necunoscută, de sex masculin, i-a sustras poșeta. Prejudiciul creat este de aprox. 3.500 lei.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, în baza datelor și informațiilor obținute, au stabilit și transmis tuturor echipajelor din teren semnalmentele persoanei bănuite de comiterea acestei fapte.
La data de 17 august un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu a depistat și condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu o persoană care corespundea semnalmentelor oferite de polițiștii sibieni.

În urma cercetărilor și activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu s-a concluzionat faptul că persoane depistată este presupusul autor al infracțiunii de tâlhărie.
Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în județul Sibiu, a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările în acest dosar continuă.

Știrea inițială:

UPDATE / Prins de Jandarmii sibieni la 4 zile de la comiterea tâlhăriei

 

 

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito ergo sum!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *