Ziarul care ține cu românul

Urmărire ca în filme pe străzile Sibiului

La data de 21 iulie a.c. în jurul orei 03.00, la un control de rutină al polițiștilor rutieri sibieni, au avut neplăcuta surpriză să constate că un conducător auto al unui autoturism marca BMW, nu are de gând să oprească la semnalele polițistului. Potrivit martorilor, aceștia au început urmărirea autoturismului în cauză, reușind să îl încolțească pe Bb. Mihai Viteazu. În autoturism se aflau doi bărbați și o femeie din Argeș.

Se pare că în urma legitimării, polițiștii au constat că șoferul nu deține permis de conducere, iar pasagerul care se pare ca i-ar fi înstrăinat autoturismul șoferului ar deține permis de conducere. Aceștia nu ar fi consumat băuturi alcoolice.

Șoferului în vârstă de 20 de ani i s-ar fi întocmit dosar penal pentru conducera unui autoturism pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Pasagerului în vârstă de 22 de ani i s-ar fi întocmit dosar penal pentru încredințarea autoturismului unei persoane fără a avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Inconștiența o găsim la tot pasul, grijă mare cum circulați.

Revenim cu detali:

VIAȚA ARE PRIORITATE!

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *