Ziarul care ține cu românul

Acțiuni patrulare urbană-Jandarmeria Vâlcea

,, Continuăm cu acțiuni de prevenire și combatere a faptelor antisociale ,,

Jandarmii vâlceni sunt în permanență la datorie și continuă cu acțiuni specifice în zonele de responsabilitate pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, care pot pune în pericol siguranța cetățenilor.

Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, efectivele Detașamentului Mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, au desfășurat acțiuni de patrulare urbană pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, în urma cărora au fost legitimate un număr de 73 de persoane, s-a aplicat un avertiment verbal și un număr de 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.900 la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea a fost verificat și un camion staționat încărcat cu material lemnos în cantitate de 6,47 mc specia fag, acesta deținând toate documentele legale pentru transportarea lemnului.

Nu uitați, în cazul în care sunteți victime ale unor fapte antisociale sau martori la producerea unor astfel de fapte, să vă adresați direct jandarmilor aflați în dispozitive sau să apelați la numărul unic de urgență 112!

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *