Ziarul care ține cu românul

Peste 30 de situații de urgență în 24 de ore în județul Vâlcea

În primele 24 de ore, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 31 de situații de urgență, dintre care 29 au fost reprezentate de intervențiile SMURD.

Dintre cele 37 de cazuri, SMURD șapte au fost solicitări pentru diverse traumatisme, două accidente rutiere, o intoxicație, o persoană cu afecțiuni cardiace și încă 18 cu diverse afecțiuni.

 

      În același interval, angajații ISU Vâlcea au acționat pentru stingerea a patru incendii, după cum urmează:

  • în data de 16.01.2020, la ora 09.31, pompierii militari au intervenit în Horezu pe strada Tudor Vladimirescu, pentru stingerea unui incendiu produs la subsolul unei spălătorii auto. Au ars un echipament de producere energie termice, un tablou electric, izolația termică de pe tavanul unei încăperi. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația electrică.
  • în data de 16.01.2020, la ora 15.12, pompierii militari au intervenit în localitatea Horezu, sat Urșani, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 1 ha. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma folosirii focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.
  • în data de 16.01.2020, la ora 18.33, pompierii militari au intervenit în localitatea Brezoi, strada Eroilor, pentru stingerea unui incendiu produs la coșul de fum al unei locuințe. A ars funinginea din interiorul coșului.
  • în data de 17.01.2020, la ora 05.54, pompierii militari au intervenit în localitatea Sutești, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. Până la stingerea incendiului au ars elementele combustibile din habitaclu și compartimentul motor. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația electrică.

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *