Ziarul care ține cu românul

Viața unui sportiv sibian

Astăzi dorim să punem în valoare performanțele domnului Haidău Ovidiu-Petrișor, Ovidiu cum îi spun prietenii.

Ovidiu, sighișorean de origine, după absolvirea liceului a decis să se facă sibian înscriindu-se la Faculatea de Geografia Turismului Dimitrie Cantemir din Municipiul Sibiu. După finalizarea studiilor și o viață tumultoasă, a decis să renunțe la țigări după 15 ani de dependență, alcool sau alte vicii ,,neortodoxe” luând drumul activităților sportive.

Povestea lui Ovidiu

,,M-am lăsat de fumat la vârsta de 32 de ani după o dependență de 15 ani de zile. Fumam 2 pachete de tigări pe zi și pierdeam multe nopți în localurile de noapte. Mă ustura gâtul și mă durea capul din cauza faptului că fumam din ce în ce mai mult. Așa că într-o zi am hotărât să mă las de fumat. Doar că o dependență o  înlocuiește pe alta. După ce am renunțat la fumat, am început să consum din ce în ce mai mult alcool, să mănânc exagerat multe produse tip fast-food, asa că am ajuns foarte repede la 100 kg.

Mă simțeam foarte rău și nu mă mai suportam în situația aceea, așa că am luat decizia să-mi schimb stilul de viață , am inceput sa fac sport. Prin sport și o alimentație corectă, am ajuns de la 100 de kg, la 73 de kg. Îmi amintesc cu groază, după prima tură de alergat, circa 200 de metri, am gâfâit zicând că acolo mor. Acuma am performanțe remarcabile pentru mine, fac băi la copcă,  alerg la -15 °C, iar să răcesc habar nu am ce înseamnă”

Pe Ovidiu îl găsiți aproape zilnic în parcul Sub Arini din Municipiul Sibiu antrenându-se împreună cu prietenii.

Primăria Municipiului Sibiu a amenajat un loc extraordinar pentru sportivii care preferă să-și desfășoare activitățile sportive în aer liber.

Ovidiu promovează stilul de viață sănătos cu sport si alimentație adecvată, nu pe el ca persoană. Rezultatul unui stil de viață sănătos, care poate să-l adopte oricine îl regăsiți în acest articol. Scopul omului ar trebui să fie natura și nu nopțile petrecute prin aburi de alcool.

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

https://www.youtube.com/watch?v=j8DbuU90xLw

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *