Ziarul care ține cu românul

Video/,,Circ” provocat de mai multi rromi in Sibiu

Un grup de rromi au confundat Sibiul cu o tarla fara stapan, dar politistii ajunsi imediat la fata locului, au reusit sa stabileasca imediat linistea si ordinea publica.

Polițiștii sibieni au intervenit azi noapte in statia TAXI de pe Calea Rahovei, la un banal apel 112 în care se reclama tulburarea liniștii și ordinii publice de catre un grup de rromi.

la fața locului, oamenii legii au găsit un grup de femei, barbati si copii, care, potrivit surselor terorizau taximetristii aflati in statie.

Dupa mai multe schimburi de replici, un barbat si o femeie au devenit recalcitranti indreptandu-se agresiv spre politisti.

Întrucât cei doi au devenit agresivi, acestia au fost imobilizati şi dusi la sectia 1 de Politie Urbana Sibiu.

Această scenă ne demonstrează că indiferent de situație, polițiștii nu trebuie să lase garda jos fata de persoanele recalcitrante.

,,Smecherie” cu iz de amenda

Dupa scandalul creat, cei doi rromi s-au ales cu doua amenzi contraventionale pentru tulburarea ordinii si linistii publice, barbatul cu 4.000 lei, iar persoana de sex feminin cu 2.000 de lei. iar pe legea 55, ambii s-au ales si cu cate o amenda in valoare de 1.000 de lei fiecare.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *