Ziarul care ține cu românul

video/Concert extraordinar susținut de 3rei Sud Est la Sibiu

Celebra formație 3rei Sud Est au susținut un concert live în cel mai renumit Pub din Municipiul Sibiu, Oldies Pub.
Într-un interviu dat în exclusivitate pentru Ziua Online, Laurențiu Duță s-a arătat bucuros că a revinit în orașul nostru, precizând faptul că au trecut câțiva ani de când nu au mai concertat la Sibiu.
Sibiul este orașul preferat al membrilor trupei, aceștia arătându-se nerăbdători să revină în data de 8 martie 2020 în minunatul nostru oraș.
Soliștii trupei au susținut concertul live, publicul fiind unul din înalta pătură socială demonstrând că Sibiul merită să fie unul din orașele fruntașe ale bunului simț.
La finalul concertului, admiratoerele s-au arătat bucuroase pozând cu celebra trupă care demonstrează că merită locul întâi.

3rei Sud Est

3rei Sud Est este o formație românească de muzică pop și dance, formată în anul 1997. După un deceniu de activitate, formația s-a desființat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. 3 Sud Est a fost una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance“. În primii ani de la fondare formația a bătut mai multe recorduri la capitolul de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara. Discul 3rei Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără „Ai plecat“, piesa prin care și-au definit stilul caracteristic, „De ziua ta”, dar și „Amintirile“, cea mai de succes piesă a celor trei.

Interviu 3rei Sud Est la Sibiu

https://www.instagram.com/p/B4GLLmGlZ4m/?igshid=z5ihz8n19s0

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *