Ziarul care ține cu românul

Video/Copil printre îngeri din cauza sistemului medical?

Acuzații grave a unui tată disperat

Cum se moare în România de la nepăsarea sau neglijența celor care trebuie să ne fie aproape. Cu aproximativ două săptămâni în urmă, din întâmplare am descoperit un caz deosebit de grav petrecut în România. O fetiță de numai șase anișori, Romanescu Cristina, a fost diagnosticată cu cancer( hepatoblastom).

A plecat la îngeri înainte de vreme

Potrivit tatălui, se pare că ghinionul fetiței a fost acela că a dat peste oameni nepăsători, murind în spitalul pediatric Unu Cluj-Napoca.

Potrivit tatălui, fetița a murit din cauza indiferenței si neglijenței cadrelor medicale acesta făcând plângeri penale instituțiilor competente.

Cine a greșit, trebuie să plătească!

Am luat legatura cu tatăl micuței, domnul Romanescu Constantin explicându-ne pe larg situația.

Povestea unui tată disperat care și-a pierdut îngerașul

,,VĂ ROG SĂ AVEȚI RĂBDARE SĂ CITIȚI PÎNĂ LA CAPĂT ACEASTĂ POVESTE CA SĂ ȘTIȚI CE VĂ AȘTEAPTĂ DACĂ COPIII VOȘTRI SE ÎMBOLNĂVESC VREODATĂ DE CANCER. ACEASTĂ POVESTE PE CARE O VOI SPUNE, MI S-A ÎNTÂMPLAT MIE ȘI FETIȚEI MELE ÎN VÎRSTĂ DE 7 ANI BOLNAVĂ DE CANCER LA FICAT”.

DRAGII MEI ROMÂNI

,,ÎN DATA DE 23 APRILIE 2019, M-AM PREZENTAT LA SPITALUL PRIVAT KLINIK CONFRATERNATI DIN VIENA PENTRU A I SE FACE O OPERAȚIE FETIȚEI MELE BOLNAVE DE CANCER SI A I SE SCOATE TREI TUMORI CANCEROASE DE LA FICAT.

TUMORILE AVEAU DIMENSIUNILE DE 1,9 CM , 1,1 CM ȘI 0,3 CM”.

DOCTORII DIN AUSTRIA M-AU ÎNCASAT CU SUMA DE 23 000 DE EURO, ÎNAINTE DE OPERATIE, IAR EI IN LOC SĂ II SCOATĂ FETITEI TUMORILE PENTRU CARE AM PLĂTIT UN SAC DE BANI, EI I-AU SCOS FETITEI FIEREA, IAR TUMORILE LE-AU LĂSAT PE TOATE ACOLO SĂ CREASCĂ.

Operată greșit și lăsată să moară?

,,ACEST LUCRU L-AM AFLAT CÂND M-AM DUS CU FETIȚA LA CONTROL LA CLUJ.

PE DATA DE 18 IUNIE, LA APROAPE DOUĂ LUNI DUPĂ OPERAȚIE, LA CONTROLUL PE CARE A TREBUIT SĂ ÎL FACEM LA CLUJ I-AU IESIT FETITEI MELE EXACT ACELEAȘI TREI TUMORI PE CARE EU I-AM PLĂTIT SĂ LE SCOATĂ”.

Tumorile uriașe – Lăsată să moară cu zile

LA CONTROLUL DE SPECIALITATE DE LA CLUJ, S-A CONSTATAT CĂ TUMORILE AVEAU DIMENSIUNI URIASE.

TUMORA DE 1,9 CM, ACUMA ERA DE 9,5 CM,

TUMORA DE 1,1 CM, ACUMA ERA DE 6,5 CM,

TUMORA DE 0,3 CM, ACUMA ERA DE 6,2 CM.

CÂND AM VĂZUT ACEASTĂ NENOROCIRE, AM FUGIT CHIAR ÎN ACEA SEARĂ DE LA CLUJ NAPOCA, LA BUCUREȘTI, LA INSTITUTUL ONCOLOGIC FUNDENI.

AICI AM SOLICITAT UN TRANSPLANT DE FICAT FETIȚEI MELE, DEOARECE AVEAM RECOMANDAREA MEDICULUI POPA GHEORGHE, DE LA SPITALUL PEDIATRIE 2 DIN CLUJ NAPOCA.

Institutul Oncologic Fundeni a refuzat transplantul?

REPREZENTANȚII INSTITUTULUI ONCOLOGIC FUNDENI, AU REFUZAT FETIȚEI TRANSPLANTUL TRIMIȚÂNDU-MĂ LA SPITALUL GRIGORE ALEXANDRESCU, UNDE ȘI AICI AM SOLICITAT TRANSPLANT DE FICAT, SI BINEINTELES CĂ AM FOST REFUZAT ȘI AICI UNDE AM FOST TRIMIS LA CENTRUL DE TRANSPLANT BUCURESTI, UNDE BINEÎNȚELES ȘI AICI AM FOST REFUZAT.

CU LACRIMI ÎN OCHI VĂ POVESTESC CĂ AM FOST TRIMIS ACASĂ, ÎN CONDITIILE ÎN CARE FETIȚA AVEA FICATUL LA PURTĂTOR DEOARECE, SI EU SI SOȚIA NE-AM EXPRIMAT DORINȚA DE A DONA FICAT PENTRU FETIȚA NOASTRĂ, NOI FIIND ÎN PREZENȚA FETIȚEI. ÎN ACESTE CONDIȚII, AM FUGIT ÎNAPOI LA CLUJ, UNDE AM INTERNAT DIN NOU FETIȚA PENTRU A I SE FACE CHIMIOTERAPIE PENTRU A ÎNCERCA SĂ STOPĂM CREȘTEREA TUMORILOR ȘI PENTRU A NU SE RĂSPÂNDI ȘI ÎN ALTĂ PARTE A CORPULUI.

AM LĂSAT FETITA ÎN SPITAL LA CLUJ CU SOȚIA, IAR EU AM FUGIT URGENT CU RECOMANDAREA MEDICULUI PENTRU TRANSPLANT LA CASS BOTOȘANI, UNDE AM CERUT UN FORMULAR PENTRU CA FETITA SĂ FIE URGENT TRIMISĂ PENTRU TRANSPLANT ÎN STRĂINATATE, UNDE BINEÎNȚELES CĂ AM FOST REFUZAT SI ACOLO”.

Lăsată să moară cu bună știință?

,,ÎN DISPERAREA MEA AM PLECAT URGENT LA DSP BOTOȘANI , UNDE AM DEPUS O CERERE ȘI TOT DOSARUL, INCLUSIV RECOMANDAREA MEDICULUI PENTRU TRANSPLANT DE FICAT, IAR CEI DE LA DSP BOTOSANI, AU REFUZAT ȘI EI, NUMAI CĂ AICI AM DAT DE ,,ANUMITE PERSOANE” CARE M-AU PUS SĂ ÎI FAC FETITEI UN SET DE ANALIZE ÎN CARE EI ȘTIAU CĂ ACELE ANALIZE DURAU CEL PUȚIN DOUĂ LUNI DE ZILE CA SĂ LE FAC , SI TOT EI ȘTIAU CĂ BOALA FETIȚEI SE AGRAVA DE LA O ORĂ LA ALTA, SI IN ACEST FEL MI-AU CONDAMNAT FETITA LA MOARTE.

DIN CAUZA REFUZURILOR PE CARE LE-AM ÎNTÂMPINAT, FETIȚA A RĂMAS LA PEDIATRIE 2 DIN CLUJ NAPOCA UNDE I S-A FĂCUT IN CONTINUARE CHIMIOTERAPIE”.

9 august 2019 a început nenorocirea

,,ÎN DATA DE 09 AUGUST, FETIȚEI I S-A UMFLAT BURTICA FĂRĂ SĂ I SE FACĂ VREUN TRATAMENT, DAR NICI NU AU LUAT NICI O MĂSURĂ PENTRU A O TRANSFERA LA UN ALT SPITAL DE SPECIALITATE.

ÎNGERAȘUL MEU ÎN DATA DE 19 AUGUST LA ORA ZECE DIMINEAȚA, A FOST TRANSFERATĂ DE LA PEDIATRIE 2 DIN CLUJ NAPOCA, LA PEDIATRIE 1 DIN CLUJ NAPOCA, SECȚIA DE TERAPIE INTENSIVĂ, UNDE FETIȚA MEA A INTRAT ÎN COMĂ, ȘI A FOST LĂSATĂ ÎN COMĂ PÎNĂ A DOUA ZI LA ORA ZECE DIMINEAȚA, FĂRĂ SĂ VINĂ NICI UN DOCTOR SĂ O VADĂ.

A relatat pentru Ziua Online dl. Romanescu Constantin.

Revenim cu detalii și informații ȘOCANTE!

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Foto când fetița mai avea o speranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *