Ziarul care ține cu românul

Video/Criminalul de la Ruși arestat de polițiștii sibieni

Alcoolul și-a spus cuvântul

”În data de 12.10.2019, în jurul orei 21.30, victima C.I. împreună cu consătenii săi B.I., B.M.N. şi C.I au petrecut la locuinţa victimei, situată în satul Ruşi, com. Slimnic, jud. Sibiu. În urma unor discuţii în contradictoriu şi pe fondul consumului de alcool între C.I. şi B.V. s-a iscat o ceartă care s-a amplificat, cei doi lovindu-se reciproc cu pumnii şi picioarele.

Din victimă în agresor

Victima C.I. l-a lovit pe suspectul B.V. cu o bâtă în zona capului, iar după ce acesta a căzut la pământ, a continuat să-l lovească cu bâta peste mâini, picioare şi spate oprindu-se urmare a intervenţiei fiului suspectului B.M.N., care l-a împins pe C.I. de deasupra tatălui său. Suspectul B.V., beneficiind de intervenţia fiului său, s-a ridicat de la pământ, s-a înarmat cu un cuţit, s-a apropiat de victimă prin spatele acesteia şi a înjunghiat-o de trei ori în zona toraco-abdominală, provocându-i leziuni traumatice care ulterior au dus la decesul acesteia”

După fapta sângeroasă pe care a comis-o asupra prietenului de pahar, criminalul B.V. de 51 de ani a fost reținut inițial 24 de ore, ulterior procurorii au dispus arestarea suspectului pentru 30 de zile.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

https://www.instagram.com/p/B3o7KgRFPvg/?igshid=1963nq1xcmo5i

Știrea inițială:

Sfârșit de săptămână sângeros la Sibiu – Crime, accidente, sinucideri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *