Ziarul care ține cu românul

VIDEO / Culturi de CANABIS distruse la Tg. Mureș – ,,pofticioșii” să nu se uite

CULTURI INDOOR DE CANABIS,  DESCOPERITE DE POLIŢIŞTI ȘI PROCURORI

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureș, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu-Mureş, cercetează doi bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de risc fără drept. Unul dintre ei a fost arestat preventiv.

La data de 16 iulie a.c., poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat 8 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Târgu Mureş, la locațiile folosite de persoanele bănuite.

Cei în cauză sunt bănuiți că ar fi inițiat două culturi indoor de cannabis, o altă locație fiind pregătită în vederea inițierii ulterioare de culturi.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite două culturi indoor de canabis, constituite din 120 de plante în diferite stadii de dezvoltare, împreună cu toate echipamentele necesare (corturi de creștere, instalații de ventilație, iluminat și irigat).

De asemenea, au fost ridicate aproximativ 500 de grame de muguri de canabis și ustensile specifice consumului, aproximativ 10 grame de ciuperci halucinogene, 4 telefoane mobile, un laptop și sume de bani.

În urma administrării probatoriului, la data de 16 iulie, faţă de un bărbat, de 44 de ani, din Târgu Mureş, a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 17 iulie, instanţa de judecată a dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, respectiv cultivarea și deținerea de droguri de risc în vederea consumului propriu.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române. La  acţiune au participat şi jandarmi.

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

Foto reprezentativă din arhiva personală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *