Ziarul care ține cu românul

Video dureros / Sibiul ziua oraș cultural, noaptea paradis al cerșetorilor

Sibiul ca majoritatea orașelor din România este năpădit de invazia cerșetorilor sau al oamenilor fără adăpost. Degeaba primăriile fac tot posibilul să îi adune de pe străzi, că ei tot în stradă se întorc. Aceștia își duc veacul prin preajma Non-Stop-urilor agasând cumpărătorii. Când se termină băutura, cereșetorii încep să se bată între ei fără a ține cont de cei din jur.

Un exercițiu de imaginație!

Acești oameni în majoritatea timpului sunt sub influența băuturilor alcoolice sau al cine știe ce substanțe interzise. Dacă vreunuia din aceste elemente i se pune ,,pata” pe un trecător ce se întâmplă?

Ei sunt mulți și sunt uniți, iar dacă te aperi de el și pățește Doamne ferește ceva, toate ONG-urile de profil îți sar în cap că ai încălcat drepturile omului.

Ieșim în stradă după nenorociri în loc să le prevenim.

M.A. un cititor al Zilei Online, spunea că se apropie iarna și că vor începe tâlhăriile. Din nefericire suntem obligați să îi dăm dreptate, încă iarna nu a venit dar nenorocirile se petrec.

Important este că încep alegerile, iar cetățeanul este ,,baza țării” în aceste momente. Din 1990 și până în prezent, românul nu a învățat nimic.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito, ergo sum!

https://www.instagram.com/p/B0hcZ41IWsy/?igshid=13r9cn74su44a

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *