Ziarul care ține cu românul

Video / Gara din Sibiu, un loc periculos – Persoană periculoasă în libertate

La data de 23 august în jurul orei 14.00 un bărbat sibian, cu probleme grave de comportament se ușura în fața unui magazin din zona gării. Patroana magazinului l-a observat atrăgându-i atenția într-un mod civilizat. Bărbatul în urmă cu ceva timp a spart farul unui autoturism, proprietatea doamnei, spunând că el poate să facă ce vrea. În ajunul sărbătorilor de Crăciun, văzând că doamna nu își retrage plângerea, s-a dus ca un mielușel cerându-și scuze și că nu mai face rele, prezentul arătându-ne contrariul.

Scena a fost surprinsă de camera unui telefon pusă la dispoziție un cititor Ziua Online.

P.R.A.  o persoană violentă ieșită din comun, creează probleme pe unde merge, fiind amendat de polițiștii din gară, cât și de polițiștii locali. Acesta a contestat amenzile cu speranța de a se anula, fapt ce nu s-a întâmplat.

Cuprins de frustrare, acesta a început să atace angajații instituției, aducându-le acuze, jigniri și denigrări, fiindu-le pusă într-o lumină negativă imaginea.

Domnul P.R.A. a pozat ca un mare revoluționar în Piața Victoriei din București arătându-ne că nu este de jucat cu dânsul, iar el este o piesă foarte importantă în această societate.

 

Sfatul nostru este dacă îl vedeți pe domnlu P.R.A. prin zona gării, să încercați să îl ocoliți fiind o persoană recalcitrantă și extrem de violentă.

Postări cu iz de instigare la violență face zilnic pe grupurile rețelelor de socializare, fapt ce ar trebui să fie interzis în totalitate de administratori.

 

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Video: cititor Ziua Online.

https://www.instagram.com/p/B1hgQy1ouGR/?igshid=1pi5fmbsahvv6

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *