Ziarul care ține cu românul

UPDATE / Video / Hoți prinși în flagrant pe Str. Siretului din Sibiu

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 03.30 trei tineri dintre care doi băieți și o fată, cu vârstele cuprinse între 15 și 21 de ani au fost depistați de polițiștii Secției 1 de Poliție Sibiu și polițiștii Locali din cadrul Primăriei Sibiu pe strada Siretului din Municipiul Sibiu, în timp ce deschideau autoturisme. Aceștia au conduși la Secției 1 de Poliție Sibiu  pentru cercetări. Autoturismele vizate de către infractori, erau doar autoturisme marca Dacia Logan, aceștia având chei pentru acest model. La interviul dat în exclusivitate pentru www.ziua-online.ro, unul dintre făptași recunoaște că fratele acetuia a furat un autoturism în urmă cu circa două săptămâni. El se scuză că stătea doar de ,,6”, la ora actuală el fiind condamnat pentru tâlhărie.

Deocamdată aceștia sunt încadrați pentru tentativă de furt, urmând ca persoanele păgubite să depună plângere penală împotriva acestora.

,,În noaptea dinspre 8 spre 9 iunie Poliția Locală Sibiu a primit informația că trei persoane forțează ușile mașinilor parcate pe strada Siretului. Un echipaj al Poliției Locale s-a deplasat în zonă și a reușit să prindă cele trei persoane și să se le predea Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu”
Mirela Gligore ȘeF Serviciu Comunicare, Relații Externe și Marketing Primăria Municipiului Sibiu

Revenim cu detalii:

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

Update

În cursul zilei de 9 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Tălmăcel, depistat în timp ce încerca să sustragă bunuri din trei autoturisme parcate pe strada Siretului, în jurul orei 03,30, împreună cu doi minori, o fată și un băiat, ambii în vârstă de 15 ani.

Prinderea în flagrant a celor trei s-a datorat în primul rând reacției rapide a unui localnic din zonă care i-a observat forțând portierele autoturismelor și a anunțat de îndată poliția. O astfel de atitudine civică vine întotdeauna în sprijinul polițiștilor care pot acționa și prinde rapid persoanele suspecte de săvârșirea unor fapte de natură să pună în pericol bunurile sau viața membrilor comunității.

Din primele cercetări efectuate cu ocazia prinderii în flagrant a celor trei persoane a rezultat că din autoturisme nu au fost sustrase bunuri, în cauză fiind deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat.

Față de tânărul în vârstă de 22 de ani s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă.

Ancheta continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a celor trei tineri.

Purtător de cuvânt Agent Șef Adjunct de Poliție Elena WELTER

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=wirLCPU_2oY

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *