Ziarul care ține cu românul

Video/Hoții au pus monopol pe Shopping City Sibiu

Potrivit surselor, se pare că zi de zi un grup de mai mulți hoți acționează în incinta Shopping City Sibiu. Aceștia cu un tupeu fantastic, acționează fără frică, furând din magazine diferite lucruri și obiecte. În cursule serii de 27.02. a.c., în jurul orei 21.30, potrivit surselor, aceștia ar fi sustras accesorii de telefoane de la un stand de specialitate.

Modul de operare

Pe surse, umblând în grup, în cazul de față în număr de trei, doi bărbați și o femeie, se deplasează pe galerie ca simpli cumpărători. În momentul în care nimeni nu este atent, unul din cei trei se apleacă furând ce își propune, moment în care ceilalți doi țin de ,,șase”. Așa au acționat și la standul mai sus menționat.

Ce spune Agentul de Securitate?

Întrebat fiind un reprezentant de la pază dacă a văzut aceste persoane filmate de sursa Zilei Online, a răspuns că îi cunoaște ca fiind hoți, dar în momentul când unul din cei trei s-a aplecat a crezut că se leagă la șiret.

Lipsă de interes?

Paza care trebuie să asigure buna desfășurare din incinta centrului comercial, este invinzibilă, fapt realizat chiar de patronii și angajații micilor afaceri.

Oare pierderile cine le suportă?

În urma unui inventar oare cine se face vinovat pentru găurile din gestiune, probabil angajatul care muncește din greu pentru a duce o pâine acasă. Agenții de securitate stau la bârfă cu fetele frumoase pe care aceștia consideră că le impresionează, în loc să fie atenți la ce se întâmplă în jur.

Hoții acționează strategic

Cu un plan bine pus la punct, hoții sunt într-un număr destul de mare, fiind împărțiți pe mai multe categorii de activitate. Unii cerșesc, alții verifică mașinile, unii vând lucrurile furate din magazin la jumătate de preț prin parcarea centrului comercial, totul merge ca pe roate.

Hoț prins chiar de Șeful Poliției Sibiu

Cu toate că presa sibiană nu s-a sfiit să scrie că Șeful Poliției Sibiu Sebastian Veștemeanu a fugărit un hoț prinzându-l tocmai în parcare la Kauflan după o cursă de câteva minute, centrele comerciale sunt pline de hoți. Din nefericire clienții nu sunt avertizați nici de presă cât nici de personalul Centrelor Comerciale. Știrea Inițială: Exclusivitate hot prins de seful politiei municipiului sibiu aflat in timpul liber

Rolul presei este să informeze opinia publică corect cu privire la ce se întâmplă în lume, iar al funcționarilor publici să își exercite funcțiile publice, fără să îi intereseze de unde vin finanțările anumitor publicații, aviz CJ Sibiu.

Constituția României

Art. 30 – Libertatea de exprimare

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.
(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.
(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.
(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.
(7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.
(8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.

Art. 31 – Dreptul la informaţie

(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.
(2) Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal.
(3) Dreptul la informaţie nu trebuie să prejudicieze măsurile de protecţie a tinerilor sau securitatea naţională.
(4) Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice.
(5) Serviciile publice de radio şi de televiziune sunt autonome. Ele trebuie să garanteze grupurilor sociale şi politice importante exercitarea dreptului la antenă. Organizarea acestor servicii şi controlul parlamentar asupra activităţii lor se reglementează prin lege organică.

Revenim cu detalii:

 

Exclusivitate/Hoț prins de Șeful Poliției Municipiului Sibiu aflat în timpul liber

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *