Ziarul care ține cu românul

VIDEO / Patrioții alături de eroii de la Valea Uzului

Memmbrii Noii Drepte din județul Bacău și județele limitofe au fost prezenți astăzi, la ora 17:00, la Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului.

S-au depus jerbe de flori și s-sau aprins lumânari la crucile pe care scrie “EROU ROMÂN NECUNOSCUT”. Acele cruci care la sfârșitul lunii mai au fost acoperite de autonomistii maghiari cu saci de gunoi de culoare neagră. O provocare ordinară, care a fost dublată de hotărârea jignitoare a Consiliului Judeţean Harghita care a dispus în mod abuziv blocarea accesului în incinta cimitirului și vizitarea lui o singură oră pe săptămână, și asta cu programare prealabilă!

Iar astăzi, același Consiliu Județean Harghita condus de udemeristul Borboly Csaba, i-a instigăt pe maghiari să formeze un lanț uman în jurul Cimitirului Internațional al Eroilor de la Valea Uzului, începând cu ora 16:00, fix înainte de ora la care membrii Noii Drepte și ai altor asociații creștine au anunțat că vor participa la slujba de pomenire a eroilor români!

Îi amintim domnului Borboly Csaba că astăzi în România se celebrează Ziua Eroilor și îl asigurăm că nu avem nevoie de pașaport sau de “programare prealabilă” pentru a ne comemorarea eroii, nici pe raza localității Dărmănești din județul Bacău și nici pe raza altor județe și localități de pe teritoriul României.

Facem totodată apel la membrii și simpatizanții Noii Drepte să nu dea curs provocărilor venite din tabăra UDMR și să contribuie la menținerea solemnității comemorării eroilor români căzuți pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea Țării și întregirea Neamului.

Av. Tudor Ionescu
Preşedintele Partidului Noua Dreaptă

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebok!

Felicitări Noua Dreaptă! Românii trebuie să își iubească strămoșii.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KTuJy5cURVc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *