Ziarul care ține cu românul

VIDEO / Poliția la datorie, alți tineri prinși drogându-se la Sibiu

O seară liniștită de iunie s-a transformat într-un coșmar pentru doi tineri care se credeau ,,pe Olanda”. Cu o mașină înmatriculată în străinătate, cu aere ,,occidentale” se credeau ,,buricul pământului”, probabil erau „ridicați la cer”. Din nefericire pentru aceștia, un echipaj de poliție și-a făcut apariția exact în momentul când fumul era la locul lui, în plămâni. Când au fost întrebați ce fac, aceștia au răspuns nedumeriți: ,,dar ce-am făcut șefu”? Incidentul s-a petrecut pe strada Mihai Viteazu din Municipiul Sibiu.

Problema este ce fumează?

Din nefericire tot mai mulți tineri își bat joc de ei consumând substanțe interzise. Tinerilor, dacă nu știți, Ziua Online vă informează că drogurile pe teritoriul țării noastre sunt STRICT INTERZISE!

https://lege5.ro/Gratuit/gm4tcnrzg4/legea-nr-143-2000-privind-prevenirea-si-combaterea-traficului-si-consumului-ilicit-de-droguri

Vizitele prin țări precum Olanda, transformă rebelul român într-o ,,fiară”, iar cei care nu agrează acel mod de viață, sunt înapoiați. Păcat că rebelul iese ,,câștigător”, de la amendă la pușcărie, depinde de cantitate.

SPUNE NU DROGURILOR!

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

https://www.youtube.com/watch?v=pm5jAQ1GBEk

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *