Ziarul care ține cu românul

Video/Protest inedit împotriva vaccinării obligatorii – București 2020

Românii au protestat, ieri 07.03.2020, împotriva legii care se dezbate în Parlament si care prevede obligativitatea vaccinării copiilor și a unor categorii de adulți.

Vaccinarea copiilor ar putea deveni obligatorie, după ce deputaţii din Comisia pentru sănătate au votat, luni, în unanimitate, introducerea acestui amendament în proiectul legii vaccinării.

Proiectul de lege trebuie să primească votul plenului Camerei Deputaţilor – care este decizională.

Vaccinarea obligatorie este pentru copii, în schimb există anumite situaţii în care şi vaccinarea adultului poate fi obligatorie. Este vorba de angajaţi din anumite instituţii a căror activitate poate avea impact în sănătatea publică.

Lanț uman în jurul Casei Poporului

În jur de 5000 de români s-au ținut de mâini formând un lanț uman în jurul Casei Poporului demonstrând că încă mai există unitate în această nație pe cale de dispariție.

Proteste au avut loc în mai multe orașe din România.

,,SUNTETI PUTERNICI ȘI NU AVEȚI NEVOIE DE LIDERI! FIECARE DIN VOI ESTE UN LIDER!

Mic rezumat si câteva concluzii în urma protestului din București:
    1. SE TEM: -Începe „BLOCADA” la nivel național a protestelor (urmăriți presa!) – Cine a fost ATENT a observat că majoritatea jandarmilor de la fața locului erau GRADAȚI (după tresele de pe umăr) 🙄
    2. – Domnul Marcel Vela se găsea și el între manifestanți imbrăcat în civil. Să înțelegem că domnia sa se opune (ca cetețean) injectării forțate? 
  • VOM RAMANE O MISCARE CETĂȚENEASCĂ, NU NE VOM AFILIA NICIUNUI PARTID si nu ne vom organiza sub formă de PARTID, ASOCIATIE sau ONG deoarece:
  • „Infiltratii” din mișcările anti-obligativitate de la nivel național au fost activați, și au ca scop DIVIZAREA si DEZACTIVAREA mișcării în caz că ia amploare (cum a fost de exemplu cu „Lanțul Uman” o chestiune care limitează „energia” unei mulțimi și căreia ne-am opus și care totuși s-a realizat. Cu această ocazie televiziunile au avut câteva unghiuri de filmare prin care MULȚIMEA PĂREA MICĂ și au declarat că am fost aproximativ „o mie de manifestanți”)
Orice structură de tip piramidal poate fi TERMINATĂ șantajând/corupând/dezactivând „vârful”! ”  Se arată pe  pagina de socializare a lui Cos Lucian.

Foto-Video:  Chelaru Iulian Cătălin

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *