Ziarul care ține cu românul

Video/Sădenii în pericol – Conducta de apă care traversează satul ciuruită și astupată cu cepuri din lemn

La aproximativ 30 de kilometri de Sibiu, se află o zonă de vis dar şi cea mai veche hidrocentrală aflată în operare din România.

Odată ajunși în comuna Sadu, pe marginea râului care traversează comuna, există magistrala de apă care alimentează localitățile din jur.

Conducta de aducțiune apă potabilă care are traseul pe marginea râului, este fisurată în mai multe locuri punând în pericol atât sănătatea localnicilor care consumă această apă, cât și rezistența a caselor din jur, umezite constant de apa care țâșnește din această conductă.

Pe principiul decât să pui șurub unde merge sârma, nu se știe cine, a avut ingeniozitatea ca în fisurile provocate de apă să bată câte un cep, ca la butoaiele cu vin.

Sădenii păcăliți de autorități?

Potrivit surselor, se pare că atunci când  conducta de aducțiune a fost înființată, locuitorii comunei Sadu li s-a promis că dacă conducta va traversa satul, locuitorii comunei vor beneficia de apă gratis, fapt ce a rămas doar un vis frumos, ba mai mult, locuitorii sunt obligați să plătească și apa că le vine în case, dar și plecarea apei menajere pe conductă.

Cine plătește pierderea?

Revenim cu detalii:

Video de la fața locului

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *