Ziarul care ține cu românul

VIDEO/Trafic blocat pe Valea Oltului – Un TIR răsturnat în Râul Olt – Se lucrează la recuperarea acestuia

Restricții de trafic pe raza județului Vâlcea – TRAFIC BLOCAT

Astăzi, 31 ianuarie a.c., pe Drumul Național 7, km 206 + 500 m, în afara orașului Brezoi, între orele 09:30-11:00 traficul va fi blocat total, pentru reluarea activităților de scoatere a autoutilitarei și a încărcăturii acesteia, din albia râului Olt.

Se va acționa cu 3 utilaje de mare tonaj și cu sprijinul specialiștilor din cadrul Electrica. Aceștia vor acționa pentru desfacerea liniilor de înaltă tensiune.

Camioanele au fost trase într-o parcare pentru evitarea aglomerației.

Motivul blocării

Ora 00.18 D.N 7 km 206+500m, Brezoi, conducătorul unei autoutilitare de transport vehicule, un bărbat de 27 de ani, din Argeș, ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu_Vâlcea, pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a distrus parapetul din beton și s-a răsturnat în râul Olt, în partea stângă a direcției sale de deplasare. Atât conducătorul autoutilitarei cât și pasagerul au fost transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din cele 8 autoturisme care erau trasnportate de platformă au mai fost descoperite doar șașe, două dintre acestea ajugând în râul Olt.

De asemenea, din discuțiile purtate cu martorii oculari, înainte să părăsească partea carosabilă , autoutilitara ar fi acroșat un alt autoturism ce circula din sensul opus, care la rândul lui ar fi ajuns în râul Olt. La fața locului militarii I.S.U. și scafandrii efectuează activități de căutare. Până în momentul de față a fost descoperit și scos doar un autoturism din cele căzute de pe platformă. Traficul nu este afectat. Purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *