Ziarul care ține cu românul

Violențe prezente tot mai des pe străzile Sibiului – Kudokai este soluția

Tot mai mulți tineri dar acum in mod special fete și femei se înscriu la cursurile de autoaparare la cel mai renumit club de arte martiale din Sibiu.
In mod cert, tinerii au înțeles că au nevoie de aceste cursuri care îi ajută să acumuleze cunoștințe despre lupta de stradă. În primul rând cum să se apere de un agresor cu ceea ce au la îndemână, prin tehnici simple dar care pentru a intra în reflex trebuie repetate de mii de ori.

Kudokai – experiență de peste 25 în sportul de contact.

Sensei Adrian Mihai timp de 10 ani a antrenat studenți ai Academiei Militare Nicolae Bălcescu și nu numai. Antrenamentul constă în tehnici de luptă Hand to Hand -Close Combat special adaptate pentru unități de elită ai Armatei Romăne cât și în Poliție.
Prin „mâna” lui au trecut studenți care au luptat în teatrele de operațiuni din Irak și Afganistan dar și tineri care s-au înrolat in Legiunea Străină.

Renumit pentru recordurile sale prin care a demonstrat duritatea la care poate ajunge corpul și mintea unui practicant de karate Ashihara-Kyokushin, dar și prin performanțele obținute la nivel international cu elevii lui în kickboxing și arte marțiale mixte la nivelul profesioniștilor, Sensei Adrian Mihai este dedicat acum predării artelor marțiale în rândul tinerilor amatori.

“Consider că prin experiența mea de peste 25 de ani ca antrenor pot împărtăși din cunoștințele mele și celorlalți. Într-o lume tot mai violentă avem datoria să fim pregătiți pentru a face față provocărilor din societate atunci când vine vorba de apărarea propriei integrități sau a celor apropiați .
In mod cert tinerii au înțeles că au nevoie de aceste cursuri care îi ajută să acumuleze cunoștințe despre complexitatea luptei de stradă, in primul rând cum să se apere de un agresor cu ce au la îndemână prin tehnici simple dar care pentru a intra in reflex trebuie repetate de mii de ori.” A relatat Sensei Adrian Mihai pentru Ziua Online.

https://www.facebook.com/Cuibul-Lupilor-Kudokai

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito, ergo sum!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *