Ziarul care ține cu românul

Weekend de foc pentru pompierii sibieni

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea a șapte incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 77 de persoane cu afecțiuni medicale.
Alte 34 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna Sibiului.
Echipajele de pompieri au intervenit, în această perioadă, în localitățile Șelimbăr, Mediaș, Porumbacu de Jos și Sibiu pentru stingerea a cinci incendii izbucnite la vegetația uscată și resturi vegetale.
De asemenea pompierii sibieni au intervenit pentru lichidarea a două incendii. Unul a izbucnit la o anexă gospodărească în localitatea Călvaser. Alt incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească (șură) în localitatea Richiș, comuna Biertan.
Echipajele de terapie intensivă mobilă și de prim-ajutor calificat SMURD au intervenit în aceasta perioadă , pentru acordarea asistenței medicale. Aceștia au intervenit la trei accidente rutiere în Municipiul Sibiu , Mediaș și Dumbrăveni.
Ca urmare a unor apeluri venite pe numărul de urgență 112 , salvatorii sibieni au intervenit prompt pentru salvarea a doua animale ( un câine și o pisică ) .
Totodată, siguranța cetățenilor privind apărarea împotriva incendiilor a fost asigurată, în acest sfârșit de săptămâna, de echipajele de salvatori prezente la o serie de evenimente cu public numeros .

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Slt. Alina VOINA

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *