Ziarul care ține cu românul

Ziua copilului la centrul Speranța din Sibiu

,,DIN INIMĂ PENTRU INIMIOARE” revine la Centrul de Plasament Speranța.

Cu binecuvântarea I.P.S. dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, campania socială a Parohiei Sadu I continuă.

Cu ocazia zilei copilului am răspuns invitației doamnei director al centrului și ne-am bucurat împreună cu copii de tot ceea ce a fost pregătit de și pentru aceștia și totodată am adus în mijlocul lor binecuvântarea lui Dumnezeu.

Am avut bucuria să constatăm că, prin grija responsabililor, întreg centrul este foarte curat și bine întreținut. Fiecare spațiu e personalizat corespunzător, dedicat unui scop anume și întreținut cu mult devotament.

Angajații centrului le-au pregătit acestor copilași de ziua lor, o minunată aniversare cu grătar, sucuri, prăjituri și tot ce este necesar pentru a se simți speciali.

La eveniment, a participat ca voluntar dra. Ioana Badea responsabilă cu pictarea copiilor  https://www.facebook.com/petreceripentrucopiisibiu/.

Am avut ocazia la acest minunat eveniment să cunoștem și două tinere artiste, care au venit să îndulcească atmosfera. Este vorba de Antonia Bunaciu și Gabriela Negrilă în vârstă de 9 ani din Ocna Sibiului. Tinerele domnișoare au participat la ,,Tradiții și obiceiuri din Brezoi”  unde au luat locul 3 fiind coordonate de dna. Maria Frățilă.

Fetele au o mulțime de activități extrașcolare: Antonia făcând cursuri de balet, îndrumată de dna Rmona Borcea și dl. Adrian Borcea.

Zâmbetele și atașamentul copiilor spun totul. Din fericire există și oameni cu suflet, iar la Centrul de Plasament Speranța putem spune că este o mare familie.

 

https://www.youtube.com/watch?v=jlAQ0WxRdAA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *