Ziarul care ține cu românul

Ziua Online și ASSAULT PROTECT vă urează LA MULȚI ANI

ZIUA ONLINE și ASSAULT PROTECT vă urează un An Nou plin de bucurii, fericire și în special sănătate alături de cei dragi

LA MULȚI ANI 2021

Video: Urarea de La Multi Ani

Assault Protect te protejeaza

Prezenți activ pe piața românească a serviciilor de pază și protecție, atât în Sibiu cât și în multiple județe din țară, ne mândrim cu o gamă completă de servicii de pază și protecție pe care o oferim cu profesionalism tuturor clienților noștri.

Personal profesionist

Agenții Assault Protect au la activ o vastă experiență în acest domeniu, iar pregătirea profesională riguroasă a acestora ne diferențiază de concurență. Agenții noștri au toate avizele din domeniu la zi și sunt atestați pentru a oferi servicii de pază și protecție conforme cu toate normele în vigoare.

Clientii pe primul loc

Oferim servicii profesionale tuturor clienților noștri și efectuăm acțiuni specifice în abordarea oricăror măsuri corective sau preventive, atât în ceea ce privește paza și protecția anumitor obiective ori spații comerciale, cât și în cazul serviciilor de monitorizare și intervenție.

Assault Protect este firma de pază și protecție din Sibiu pe care te poți baza

Oferind soluții complete de securitate, adaptate nevoilor specifice pe care le are fiecare client în parte, ne-am remarcat pe piața românească, devenind un important furnizor de servicii de pază și protecție Sibiu.

Cartea noastră de vizită este portofoliul de clienți pe care îl avem și relațiile profesionale excelente pe care le-am dezvoltat cu aceștia pe parcusul colaborării, indiferent că a fost vorba despre servicii de pază și protecție Sibiu oferite unor firme, pentru locuințe private ori spații comerciale sau alte obiective care aveau nevoie de un astfel de serviciu dedicat.

În funcție de nevoile pe care le are fiecare client în parte, la Aassault Protect identificăm mai întâi riscurile, apoi analizăm datele diferitelor aspecte care țin de domeniul securității pentru a putea oferi cele mai bune recomandări privind măsurile necesare care se impun pentru controlul și prevenirea riscurilor.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *