Anchete jurnalistice

Deputatul ,,melcilor” de Sibiu – CV-ul ascuns de ochii lumii

După o perioadă îndelungată de pupat poale şi cărat genţile şi mapele şefei sale, acest „yesman” perfect, brav luptător în slujba partidului, domnul deputat Şovăială Constantin a fost ales în anul 2016 pe listele PNL să  reprezinte cu cinste şi mândrie interesele sibienilor în Parlamentul României.

6.900 de lei primiți pe minutul vorbit

Activitatea sa parlamentară este cel puţin hilară. În cei patru ani de mandat,  domnul Şovăială Constantin a luat cuvântul în plenul Parlamentului României timp de o oră, 16 minute şi 18 secunde! Pentru acest fabulos efort, personajul a fost răsplătit, din banii contribuabililor, cu suma de 131.643 lei pe an, adică aproximativ 10.970 lei pe lună (conform Declaraţiei de avere de pe pagina Camerei Deputaţilor), adică aproximativ 6.900 lei pe minut vorbit in plenul Parlamentului României.

CV-ul ,,pitit” de ochii lumii – Plagiat?

 

Un alt aspect extrem de interesant este faptul că domnul Şovăială Constantin este singurul parlamentar de Sibiu care nu are înregistrat CV-ul pe website-ul Camerei Deputaţilor.

Surse din anturajul acestuia, spun că CV-ul ar lipsi din cauza faptului că lucrarea de doctorat ar fi ,,făcută” în dulcele stil consacrat al politicienilor români.

În urma obţinerii titlului de Doctor în Ştiinţe Militare, domnul deputat încasează un supliment generos care se adaugă la pensia de 30.979 de lei, pe care o încasează după o scurtă carieră militară în care nu s-a remarcat cu nimic notabil!

Astfel, stimabilul deputat de Sibiu încasează în total 162.622 lei pe an din banii noştri, ai contribuabililor cinstiţi, care muncim pentru a plăti impostura unor astfel de personaje!

Anul acesta inaugurăm autostrada?

P.S.: Domnule deputat, sper că nu aţi uitat că anul acesta inaugurăm autostrada promisă de dumneavoastră!

(https://ziuaonline.com/investigatii/a1-sibiu-pitesti-va-fi-gata-in-2020-minciuni-politice)

Precizăm faptul, că până la publicarea acestui articol, dl. deputat nu ne-a oferit un punct de vedere cu privire la studiile sale.

 

 

https://ziuaonline.com/detectiv

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Răspunsul Universității din București

Sursa foto: Facebook