Ziarul care ține cu românul

Schimbari majore in sanatate la Sibiu

     Fostul sef DSP Sibiu, Gabriel Budescu, a demisionat invocând motive de sanatate, doar ca potrivit surselor, acesta nu ar fi avut nicio zi de concediu medical.

     Pe surse, pentru ca a fost un “cuminte” ascultator al doamnei vicepremier Turcan, demisionand la primul apel al acesteia, Gabriel Budescu va recompensa, se pare, cu functia de director la un Spital din Municipiul Sibiu, cel mai probabil la ,,SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE SIBIU”.

  Oare, se pregateste debarcarea lui Cretu?

Daca informatiile sunt corecte, Gabriel Budescu va lua locul lui Cristian Roman, una dintre piesele de rezistenta al PNL-ului (PD-ului) si cu sansele cele mai mari pentru ocuparea functiei de Prefect al judetului Sibiu .

Se refuza pensionarea asemeni ca la Azil – Sibiu 2020

La frumoasa vârstă de 65 de ani, Gabriel Budescu refuza pensionarea. In loc să se bucure de pensie, prefera sa urmeze moda acceptata de Consiliul Judetean Sibiu, de a tine varstnicii in functii publice, tineretul fiind dat la o parte.

Sa nu uitam cazu Seceleanu, care abuza sexual angajatele. Mai multe detalii pe: irdmedia

In loc sa plateasca fiecare pentru proasta gestionare a pandemiei, conducatorii Sibiului fac mutari ,,discrete”, doar, doar, opinia publica nu vede jocul de culise.

Potrivit surselor, in urma sedintei a consiliului director, Consiliului Judetean considera ca Gabriel Budescu este omul potrivit pentru conducerea spitalului pe care urmează sa il conducă.

Coldea la Spitalul CFR

Sa nu uitam ca in urma controlului avut la Spitalul de Judetean Sibiu, dna. Liliana Coldea a fost mutata la spitalul CFR, nemaiprimind vreo functie de conducere, fiind bine stiut faptul ca la solicitarea Ralucai Turcan, a refuzat in prima faza prezentarea demisiei. Ulterior,probabil de teama unei cercetari penale, aceasta a invocat subit cauze personale in motivarea demisiei.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *