Ziua Online întreabă – Deputații sibieni nu răspund

Ziua Online a efectuat o investigație jurnalistică, cu privire la calitatea mâncării servite pacienților Spitalului Clinic de Urgență Sibiu, unde au reieșit deficiente grave în aprovizionarea spitalului de către firma de catering, cât și o calitate dacă nu îndoielnică, cel puțin proastă a mâncării servite.

Ziua Online publică – Bolnavii luați la mișto

Ziua-Online a publicat o serie de anchete jurnalistice și articole legate de acest aspect, dorind totodată să afle păreri și să informeze opinia publica vis-a-vis de acțiunile intreprinse de o serie de deputați, alesi ai sibienilor.

Întrebări fără răspuns adresate aleșilor

Astfel publicația noastră, a adresat deputaților Raluca Turcan (PNL), Dan Barna (USR) și lui Bogdan Trif(PSD) câte un e-mail prin care am solicitat un punct de vedere privitor situația hranei în Spitalui Clinic de Urgență Sibiu.

Ziua Online întreabă, nimeni nu răspunde

Până la ora prezentului articol, cu părere de rău, vă anunțăm că niciunul dintre cei trei menționați mai sus, nu a facut vreun efort în a ne comunica punctul de vedere solicitat și nici a ne comunica dacă și ce acțiuni au întreprins în vederea remedierii deficiențelor constatate.

În campanie aleșii locali apar precum ciupercile după ploaie

Încă o dată se dovedește că stimabilii aleși apar odată cu campania electorală, și dispar imediat după, electoratul sibian fiind precum “ursul păcalit de vulpe”.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *