Anchete jurnalistice

Adrian Bibu insensibil la nevoile pacienților?

Operație reușită pacientul mort – Eșecul lui Adrian Bibu în precampanie.

Campania mascată începută de administratorul public al județului Sibiu, Adrian Bibu, a inceput cu un eșec în cartierul Gușterița.

,,Baia de mulțime” a lui Adrian Bibu doar cu 10 persoane?

La întâlnirea anunțată în cartierul Gusterița cu surle și trâmbițe în mass-media sibiană, s-au prezentat un număr impresionant de aproximativ 10 persoane.

Domnul Bibu a fost insotit, pe lângă viceprimarul municipiului Sibiu, și de doi oameni de ordine, sportivi în cadrul Clubului Sportiv PUMA, antrenori de MMA.

Pe surse, clubul din care fac parte cei doi sportivi, va beneficia de un cantonament în Stațiunea Păltiniș, cantonament cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu, unde dl. Bibu este Administrator Public Județean. Oare este coincidență?

Potrivit surselor, prezența sportivilor a fost datorată faptului că pe rețelele de socializare au fost lansate câteva acuzații la adresa domnului Bibu, pe motiv că si-a inceput se pare campania electorală prematur și în afara legii.

Deoarece pe pagina oficială a domnului Adrian Bibu nu au apărut poze în care să prezinte ,,baia de mulțime”, am fost nevoiți să preluăm singura fotografie postată până la ora actuală în mediul online de la o publicație ,,independentă”. www.sibiuindependent.ro

Adrian Bibu face campanie electorală în timp ce pacienții fac foame?

În timp ce pacienții Spitalului Județean Sibiu se plâng că mâncarea vine rece și este insuportabilă, Adrian Bibu responsabilul direct al spitalului își face campanie electorală pe principiul ,,țara arde, bibanul se piaptănă”

7 vine Bibu, mâncarea este proastă, rece și cu întârziere.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE