Ziarul care ține cu românul

Rareș Bogdan și lupta cu PSD

Fost jurnalist, dl. Rareș Bogdan iese la luptă împotiva partidului PSD.

Fanii s-au înghesuit să facă poze cu el, unii dintre admiratori afirmând că lipsa dânsului de pe micile ecrane se simte.

Partidul PNL au strâns aproximativ 1.400.000 de semnături.

Dl. Rareş Bogdan a strâns mâini, s-a fotografiat cu susținătorii liberalilor şi apoi s-a alăturat celorlalţi candidaţi. Iar discursul de final a fost tot al lui.

 

Rareș Bogdan citează din Tetre Țuțea

Prinzând slăbiciunea naționaliștilor acesta a citat din regretatul Petre Țuțea.

,,România va sta în primul rând, iar România va da semnalul de pe 26 mai, la ora 21.00, că dreapta se întoarce la putere.

Pentru că stânga, în această ţară, a pus-o în genunchi, Dragii mei, nimic nu se poate face în lumea asta fără ajutorul bunului Dumnezeu.

Cu stânga nu îţi poţi face nici măcar cruce. Crucea se face cu mâna dreaptă”, a spus Rareș Bogdan, citând din scriitorul și filosoful Petre Ţuţea.

Model PSD?

Liberalii au luat modelul social-democraților din urmă cu o zi și au adus în faţa sediului BEC din Centrul Istoric al Capitalei peste 100 de membri de partid, pregătiţi să aplaude candidaţii partidului.

Coordonaţi de şefii din filiale, tineri şi mai în vârstă, liberalii, îmbrăcaţi cu geci galbene cu sigla partidului şi cu şepci albastre, s-au postat de o parte şi de alta a intrării în sediul unde se centralizează semnăturile partidelor pentru intrarea în cursa electorală.

Liberalii au afișat și un panou imens cu sigla partidului.

Curiozitatea multor români este cât ține patriotismul?

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *