Ziarul care ține cu românul

12 vitezomani prinși la Sibiu pe Vasile Milea. Amenzi de peste 8000lei

ACȚIUNE FULGER

PENTRU COMBATEREA VITEZEI EXCESIVE

În seara zilei de 1 martie a.c., între orele 21,00 – 00,00, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au organizat o acțiune fulger pe linia depistării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, în municipiul Sibiu, pe Bulevardul General Vasile Milea.

În cele 3 ore în care s-a folosit aparatul de măsurare și înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor pe sectorul de drum menționat, polițiștii rutieri au identificat și sancționat 12 șoferi care circulau cu viteză peste limita legală, aplicând sancțiuni în valoare de 12.000 de lei.

Ceea ce este demn de menționat este faptul că, dintre cele 12 sancțiuni aplicate, în cazul a cinci șoferi s-a impus aplicarea măsurii complementare de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. Cei care au fost depistați de aparatura radar circulând cu viteze cuprinse între 107 – 122 km/h sunt tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 22 de ani, domiciliați în județele Sibiu (doi dintre ei), Vâlcea, Mureș, Galați. Cuantumul amenzilor aplicate celor cinci vitezomani însumează 8.120 de lei.

Acțiunile polițiștilor sibieni vor continua, scopul principal al activităţilor fiind prevenirea victimizării cetăţenilor prin accidente rutiere și creșterea gradului de siguranță în trafic.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *