Ziarul care ține cu românul

3 mc de material lemnos confiscați de polițiști

La data de 05.08.2023, ora 11.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Vicovu de Jos, loc. Bivolăria, oraș Vicovu de Sus, au efectuat semnal de oprire unei autoutilitare care transporta material lemnos.

Împreună cu patrula de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, s-a procedat la verificarea legalității transportului de material lemnos în aplicația SUMAL 2.0, constatându-se că materialul lemnos nu era însoțit de documente legale.

La solicitarea polițiștilor, conducătorul autoutilitarei, identificat în persoana unui bărbat de 24 ani, din comuna Bilca, a transportat materialul lemnos la Ocolul Silvic Putna.

Organele silvice au inventariat materialului lemnos transportat și a rezultat cantitatea de 3,36 mc  lemn foc specia fag, aceasta fiind predată în custodia Ocolului Silvic Putna.

De asemenea, șoferul a fost sancționat contravențional.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? – Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *