Ziarul care ține cu românul

A treia ediție a Conferinței Psihiatrie și Psihologie Medico-Legală – Inter și Transdisciplinaritate

În perioada 23 – 25 noiembrie 2023, Spitalul Clinic de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu organizează cea de-a treia ediție a Conferinței  Psihiatrie și Psihologie Medico-Legală – Inter și Transdisciplinaritate alături de Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu – Serviciul Județean de Medicină Legală Sibiu și de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, cu sprijinul Colegiului Medicilor Sibiu.

Ceremonia de deschidere va avea loc joi, 23 noiembrie 2023, ora 9, în Aula Magna din incinta Facultății de Medicină , strada Lucian Blaga, nr. 2 A, Sibiu.

Conferința se desfășoară în format hibrid și va reuni peste 800 de medici, psihologi, asistenți sociali, medici rezidenți, masteranzi și studenți. Pe lângă speakeri din domeniul medical, vor participa și reprezentanți ai instituțiilor de sprijin: Poliție, Parchet, Judecătorie și Tribunal.

Evenimentul științific va cuprinde prelegeri educaționale, simpozioane și dezbateri în domeniul medicinei legale, psihiatriei, psihologiei și științelor juridice.

Delarația directorului medical al Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, conf.univ. dr. Ciprian Băcilă

Ediția a III –a Conferinței „Psihiatrie și Psihologie Medico-Legală – Inter și Transdisciplinaritate”  își propune să expună interrelațiile dintre aceste specializări diferite care, prin continuă colaborare, au ca rezultat succesul terapeutic, constând în reabilitarea socio-familială a pacientului.

Ne bucurăm de faptul că și în acest an există un interes foarte ridicat în ceea ce privește numărul de participanți și, totodată, ne onorează că reputați lectori, din acest domeniu au acceptat invitația de a susține și de a ne împărtăși vasta lor experiență în cadrul conferinței.

Anul acesta ne bucurăm și de prezența unor reputați specialiști din Polonia, Portugalia, Grecia, Croația și Turcia, care ne-au acceptat invitația și ne vor împărtăși din vasta lor experiență”, precizează directorul medical al Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, conf.univ. dr. Ciprian Băcilă.

Declarația Managerului Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, jur. Florin Neag

Și în acest an, în cadrul evenimentului științific în data de 24 noiembrie 2023, ora 12, va avea loc la Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, simpozionul Raportul CPT la 23 septembrie 2023, la care vor participa manageri ai spitalelor de psihiatrie din țară.  Vom încerca astfel, să aducem în actualitate și să dezbatem dificultățile cu care se confruntă actualmente spitalele de psihiatrie și pe această cale sperăm să identificăm soluții care să îmbunătățească calitatea îngrijirilor medicale acordate pacienților”, precizează managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, jur. Florin Neag.

Conferința este creditată de către Colegiului Medicilor din România cu 18 puncte Educație Medicală Continuă.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *