Ziarul care ține cu românul

Accident mortal pe DN 2H – Femeie de 53 de ani moartă

Carambol la Sibiu - Pasagera dintr-un taxi transportată la spital

La data de 15.03.2023, în jurul orei 19.20, un bărbat de 53 ani, din mun. Suceava, a condus autoturismul pe DN 2H, în interiorul localității Milișăuți și a intrat în coliziune frontală  (accident) cu autoturismul condus de către o femeie de 49 de ani, din mun. Rădăuți, care circula dispre mun. Suceava.

În urma acestui accident a rezultat avarierea celor două autoturisme implicate, decesul conducătoarei auto de 49 ani și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 53 ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

După acest accident s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „uciderea din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală.

Poliţia acționează în sistem integrat cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, în vederea realizării unui schimb operativ de date și informații pentru gestionarea, în mod eficient, a cazurilor apărute.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *