Ziarul care ține cu românul

Accident produs de o tânără beată

Șofer drogat prins de oamenii legii

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați la data de 28.02.2023, în jurul orei 01.00, despre producerea unui accident rutier pe str. Mihai Viteazu din mun. Brașov.

Echipajul de poliție, sosit la fața locului, a stabilit faptul că un autovehicul, care circula dinspre str. Dimitrie Cantemir spre str. Plevnei, ar fi intrat în coliziune cu două autoturisme staționate, accidentul fiind soldat doar cu pagube materiale.

Tânăra care a făcut accident avea o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur

De asemenea, polițiștii au mai stabilit că persoana aflată la volanul autovehiculului, o tânără în vârstă de 23 ani, se afla sub influența alcoolului, prezentând o alcoolemiei de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma acestui rezultat, conducătoarea auto a fost condusă la o unitate medicală, unde i s-au prelevat mostre biologice, urmând a se stabili cu exactitate valoarea îmbibației alcoolice din organism.

În urma acestui accident, polițiștii au întocmit dosar penal în care, la acest moment, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, dosar ce se află instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Sursa foto: newsweek.ro

FOTO REPREZENTATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *