Ziarul care ține cu românul

Acțiunea polițiștilor de la Arme Explozivi și Substanțe Periculoase

Acțiunea polițiștilor de la Arme Explozivi și Substanțe Periculoase

La data de 27 martie a.c., o acțiune a polițiștilor din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Vâlcea au efectuat cu scopul identificării persoanelor care comercializează produse de protecție a plantelor.

În urma verificărilor efectuate  ale polițiștilor au identificat, în municipiul Drăgășani, o femeie, de 40 de ani, care deținea atât în spațiul de comercializare, cât și în cel de depozitare, produse de protecție a plantelor, respectiv 11 litri de tipul fungicid și erbicid, pe care le comercializa, deși erau expirate.

Totodată, în localitatea Prundeni, polițiștii au mai identificat un bărbat, de 70 de ani, din localitate, care deținea în spațiul de comercializare produse de protecție a plantelor, respectiv 2 kg de tipul fungicid, dar și produse neomologate în cantitate de 1 litru tot de tipul fungicid, pe care le comercializa, acestea find expirate.

În cauză, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase care au devenit deşeuri și producerea, livrarea sau utilizarea îngrăşămintelor chimice, precum şi a oricăror produse de protecţie a plantelor neautorizate, pentru culturi destinate comercializării.

În vederea continuării cercetărilor, a fost confiscată cantitatea de 12 litri și 2 kg de produse de protecție a plantelor.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *