Ziarul care ține cu românul

Acțiuni organizate și desfășurate de către polițiștii brașoveni

masina-politia-rutiera

La data de 31 august 2022, în intervalul orar 00 – 16.00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în colaborare cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier, au organizat și desfășurat o acțiune cu efective mărite ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea infracționalității în piețele agro-alimentare din municipiul Brașov, precum și pe căile de acces înspre/dinspre aceste piețe.

Printre obiectivele acțiunii s-au numărat:

–  Verificarea respectării de către agenții economici din zonele vizate a prevederilor Legii nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale și a O.U.G. nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale;

–  Verificarea existenței documentelor justificative de proveniență ale mărfurilor comercializate;

– Verificarea evidențierii veniturilor realizate pe aparatele de marcat electronice fiscale;

– Verificarea respectării normelor legale incidente domeniului rutier.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificați 44 de operatori economici, legitimate 76 de persoane și verificate în trafic 48 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 42.500 lei. Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 13 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și 10 sancțiuni contravenționale aplicate pentru încălcări ale normelor legale stipulate în O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *