Ziarul care ține cu românul

ACȚIUNI PENTRU PREVENIREA ACCIDENTELOR RUTIERE

ACŢIUNI PERMANENTE, DESFĂȘURATE ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII
ACŢIUNI PERMANENTE, DESFĂȘURATE ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII

În perioada 29 iulie – 10 august a.c., Poliția Română a desfășurat acțiuni regionale, în sistem integrat, pentru prevenirea accidentelor rutiere și a consecințelor acestora, determinate de nerespectarea regimului legal de viteză, a regulilor privind depășirea sau conducerea sub influența băuturilor alcoolice, ori a altor norme rutiere.

Au fost aplicate aproximativ 10.000 de sancțiuni contravenționale, iar pentru neregulile constatate în trafic, au fost reținute peste 920 de permise de conducere.

În perioada de referință, în urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 47 de infracţiuni, dintre care 29 la regimul circulaţiei și 18 infracțiuni de alta natură.

De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 9.961 de sancțiuni contravenționale, dintre care 8.137 au fost aplicate de poliţiştii rutieri şi 1.824 de către poliţiştii de ordine publică.

Dintre sancțiunile contravenționale aplicate de polițiști, 4.676 au fost pentru depășirea vitezei legale, 68 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 35 pentru neacordare de prioritate vehiculelor, 236 pentru abaterile comise de pietoni, 183 pentru abaterile comise de biciclişti și 80 pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, astfel, au reținut peste 920 de permise de conducere, dintre care 516 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale, 78 pentru conducerea sub influența alcoolui, 37 pentru neacordare de prioritate vehiculelor și 73 pentru neacordare de prioritate pietonilor. Totodată, au fost retrase 279 de certificate de înmatriculare.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *