Ziarul care ține cu românul

Adevărul despre legătura dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin – Ce relație a existat, de fapt, între ei în tinerețe

Benone Sinulescu este, cu siguranță, unul din cei mai iubiți și apreciați artiști de muzică populară din România. Bineînțeles, la fel ca mulți alți artiști, în tinerețe acesta a fost un bărbat foarte curtat de femei. Spre nefericirea acelor doamne și domnișoare care își doreau să existe ceva între ele și Benone Sinulescu, e bine de știut că artistul a iubit vreme de 40 de ani doar o singură femeie.

Dar, cu toate acestea, în mass-media au mai circulat zvonuri cum că el ar avea o relație amoroasă cu Irina Loghin, dincolo de legătura lor prefesională pe care au format-o deja ca artiști.

Adevărul dintre Irina Loghin și Benone Sinulescu

La cei 82 de ani ai săi, Benone Sinulescu poate nu mai face la fel de multă vâlvă ca în tinerețe, însă zvonurile legate de o posibilă aventura mai veche cu Irina Loghin încă au rămas în atenția publicului. Întrebat de această legătură care s-ar fi putut extinde mai departe de mediul profesional, Benone Sinulescu a clarificat o dată pentru totdeauna cum se arată situația.

Benone Sinulescu și Irina Loghin au colaborat mult în tinerețe. Coperta unui album la care au colaborat în tinerețe cei doi artiști.

Citește articolul integral:

Adevărul despre legătura dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin. Ce relație a existat, de fapt, între ei în tinerețe

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *