Ziarul care ține cu românul

Asigurare măsuri de ordine și siguranță publică cu ocazia mitingului din Vâlcea

Asigurare măsuri de ordine și siguranță publică cu ocazia mitingului

           Ieri, 25 februarie 2021, în intervalul orar 16.00-17.00, jandarmii vâlceni au asigurat măsuri de ordine și siguranță publică cu ocazia mitingului organizat de către filiala Cartel Alfa Vâlcea, care s-a desfășurat în fața Instituției Prefectului  Vâlcea.

            Efectivele din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, au acționat pentru prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță public și s-au asigurat că vor fi respectate prevederile HG 35/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 12 februarie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

               În acest sens, pe timpul stării de alertă, numarul maxim de persoane care pot participa la adunări publice, mitinguri și demonstrații, este de 100 persoane. Menținerea distanței fizice de minimum 1 metru între participanți si purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, sunt obligatorii.

Pe timpul desfăşurării adunării publice, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea a cooperat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Vâlcea pentru a  preveniri producerea  unor evenimente sau încălcări ale legislaţiei în vigoare.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *