Ziarul care ține cu românul

Au făcut scandal în centrul orașului. Au fost reținuți

La data de 28 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au reținut 5 localnici, cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, cei cinci bărbați sunt bănuiți că, la data de 26 septembrie, în jurul orei 17,00, în timp ce se aflau în zona centrală a orașului Ocna Sibiului, s-ar fi lovit reciproc și și-ar fi adresat cuvinte jignitoare, pe fondul unui conflict mai vechi.

La data de 28 septembrie, ca urmare a administrării probatoriului în cauză, față de cei 5 bărbați s-a luat măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Cercetat penal pentru conducere fără permis și conducerea unui auto neînmatriculat, a fost reținut

La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 08,00, pe raza localității Jina, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 36 de ani.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că bărbatul aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar autoturismul condus nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

De asemenea, față de bărbat s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, acesta urmând a fi prezentat propcurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Săliște.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *