Ziarul care ține cu românul

Au pus în pericol circulația pe drumurile publice conducând fără a deține acest drept

Sura Mare

La data de 08 decembrie a.c., în jurul orei 17:50, pe str. Hambei din Șura Mare, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au observat în trafic un autoturism al cărui șofer a schimbat brusc direcția de mers pentru a evita trecerea pe lângă ei. Autoturismul a fost urmărit și oprit pe strada Văii din localitatea Hamba iar la volanul autoturismului a fost depistat un localnic în vârstă 40 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Agnita

În dimineața zilei de 8 decembrie, în jurul orelor 10:55, polițiștii din Agnita au oprit în trafic, pe DJ 106, în localitatea Netuș, un autoturism condus de un localnic în vârstă de 26 de ani, în urma verificărilor fiind constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *