Ziarul care ține cu românul

Au pus în pericol siguranța traficului rutier

politia_rutiera

În ultimele 72 de ore, polițiștii sibieni au continuat acțiunile de prevenire și combatere a încălcării normelor rutiere pe drumurile publice, fiind constatate numeroase infracțiuni de conducere sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Calea Cisnădiei

Astfel, a data de 4 iulie, în jurul orei 03:15, pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 32 de ani.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La nivelul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Strada Agârbiciu

La data de 4 iulie, în jurul orei 01:55, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Agârbiciu de către un localnic în vârstă de 37 de ani.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Calea Cisnădiei

La data de 3 iulie, în jurul orei 04:25, pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 32 de ani.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La nivelul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Bvd. Victoriei

La data de 3 iulie, în jurul orei 00:05, pe bvd. Victoriei din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 23 de ani.

Str. Școala de Înot

La aceeași dată, în jurul orei 04:30, pe str. Școala de Înot din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 21 de ani.

În urma testării cu aparatul DrugTest, conducătorii auto au avut un rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă, fiind însoțiți la o unitate medicală unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii substanței psihoactive.

În ambele situații, la nivelul Biroului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența substanțelor psihoactive.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *