Ziarul care ține cu românul

Bărbat arestat după ce a fost prins în timp ce fura

Bărbat arestat după ce a fost prins în timp ce fura

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu un bărbat cercetată în stare de arest, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat(2 fapte) și ”tentativă la furt calificat” (2 fapte).

Astfel, la data de 07 aprilie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii au fost alertați de către locatarul unui imobil de pe strada Morii, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că un bărbat a pătruns în curtea locuinței sale, după care a smuls camera de supraveghere amplasată pe zidul casei, cu intenția vădită de a sustrage bunuri din locuință. În acel moment persoana vătămată a reușit să-l surprindă în flagrant, fapt ce l-a determinat pe făptuitor să părăsească în fugă curtea imobilului, nu înainte ca locatarul să-i rețină semnalmentele, pe care le-a comunicat polițiștilor.

Un echipaj de poliție s-a deplasat de îndată în zonă, timp în care o altă persoană care locuia în apropiere, respectiv pe strada Războieni, a sesizat că o persoană necunoscută a pătruns fără drept în locuința sa iar, dintr-un dormitor de la parterul casei  ar fi sustras un telefon mobil și o geantă cu mai multe bunuri și bani.

Polițiștii au continuat căutările și au reușit prinderea și identificarea persoanei bănuită de comiterea celor două fapte, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Teliu, județul Brașov.

Acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți , care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE

SURSA FOTO: https://debanat.ro

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *