Ziarul care ține cu românul

Bărbat arestat pentru tâlhărie calificată

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Investigații Criminale efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tâlhărie calificată”, cu persoana bănuită de comiterea faptei în stare de arest.

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 19.30, Secția 3 Poliție Brașov a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o zonă pentru agrement din municipiul Brașov, a fost agresat fizic de către o persoană de sex masculin.

În acest context, persoanei vătămate i-a căzut telefonul din buzunar, moment în care agresorul său și l-a însușit.

A urmat o încleștare între aceștia, timp în care persoana vătămată a reușit să-și recupereze telefonul mobil și să fugă din zona respectivă.

Pe baza celor semnalate, polițiști din cadrul Secția 3 Poliție Brașov au întreprins de îndată activități de căutare, care au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, respectiv un bărbat de 48 de ani, din comuna Chichiș, județul Covasna.

În baza materialului probator, cauza a fost preluată pentru continuarea cercetărilor de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov care au dispus, prin ordonanța din data de 28 septembrie a.c., reținerea pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea faptei și introducerea în Centrul de Reținere și Arest Preventiv.

Mai mult, după prezentarea persoanei în fața instanței de judecată, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus, la data de 29 septembrie, ca bărbatul bănuit de comiterea tâlhăriei să fie cercetat în stare de arest, astfel că a emis un mandat de arestare preventivă pe numele său pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

Contactați-ne cu încredere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? –  Trimite-ne un mesaj la numărul de telefon 0742.566.653, (WhatsApp, Signal sau Telegram)

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO:

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *