Ziarul care ține cu românul

BĂRBAT BĂNUIT DE COMITEREA UNEI INFRACȚIUNI DE TÂLHĂRIE – REȚINUT DE POLIȚIȘTII CAPITALEI

masina-politia-rutiera
masina-politia-rutiera

Miercuri, 16 iunie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reținut un bărbat, în vârstă de 31 de ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, după ce ar fi smuls un lănțișor de la gâtul unei femei, în vârstă de 70 de ani, în timp ce se aflau pe o stradă din sectorul 1.

La data de 8 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați telefonic de către o femeie, în vârstă de 70 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 1,a simțit în spatele său o persoană care i-a pus o mână pe partea laterală a feței, iar cu cealaltă mână i-a smuls de la gât un lănțișor din aur cu pandantiv, după care a fugit.

În urma investigațiilor desfășurate a fost identificat un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii reclamate, la data de 16 iunie a.c. acesta fiind depistat și condus pentru audieri la sediul secției de poliție.

Prejudiciul creat prin comiterea faptei a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, fiind efectuate verificări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *