Ziarul care ține cu românul

Bărbat cercetat după ce și-a hărțuit fosta concubină

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov-Secția 3 Poliție efectuează cercetări a unui bărbat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violare de domiciliu și hărțuirea”.

 Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, în perioada martie-iunie 2023, un bărbat şi-ar fi urmărit fără drept fosta concubină și ar fi apelat-o telefonic în mod repetat, fapt ce a culminat în noaptea de 10 iunie a.c., când acesta ar fi intrat în locuința persoanei vătămate fără consimțământul acesteia și a refuzat să părăsească imobilul.

Astfel, în conformitate cu prevederile legale și avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

Cercetările sunt continuate la acest moment în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

NU UITA!

Esti martorul unui eveniment sau ai informaţii care ar putea deveni o ştire?

Trimite-ne un mesaj la numărul 0742.566.653, WhatsApp, Signal sau Telegram

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Reclame: https://ziuaonline.com/reclame/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

FOTO CU CARACTER INFORMATIV

SURSA FOTO: https://stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *